London

    
    Termin: 13.07.2017.
   Trajanje: 4 dana
Prijevoz: avionom

Program putovanja

1. dan – SPLIT/ZAGREB – LONDON

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 min. prije polaska. Prijava na let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU 490 za London u 8.25 sati. Po slijetanju u 10.00 sati, odlazak autobusom do grada. Panoramski razgled znamenitosti: Kensington palace, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus, Picadilly Square, Trafalgar Square, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminsterska opatija, Buckinghamska palača. Nakon smještaja u hotel odlazak na Picadilly Circus te slobodan ostatak večeri u Sohou, Covent Gardenu ili na Leicester Squareu, središtu noćnog života Londona. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

2. dan – LONDON

Doručak. Nastavak razgleda grada: krenut ćemo od Tower Bridga te HM Tower of London (najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji). Kad s Tower Bridgea pogledate na desnu obalu rijeke, primijetit ćete velik broj suvremenih nebodera, od kojih su neki već postali prepoznatljivi na gradskim razglednicama. To je londonski City, sjedište burze i nekih od najvećih svjetskih kompanija. Pogled na City još je impresivniji s kupole obližnje katedrale St.Paul’s, 2. po veličini crkve na svijetu, nakon bazilike sv. Petra u Vatikanu. Preko Tower bridge-a prijeći ćemo na južnu obalu Temze i nastaviti do katedrale Southwark, Tate Modern i Shakespearovog kazališta Globe i London Eye. U poslijepodnevnim satima preporučamo šetnju prekrasnim vrtovima Kensington te posjet istoimenoj palači ili nekom od 3 muzeja koja se nalaze u neposrednoj blizini: Prirodoslovni muzej, Victoria i Albert muzej te Muzej znanosti. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

3. dan – LONDON

Doručak. Odlazak javnim prijevozom do Greenwicha gdje se nalazi poznati Opservatorij kojim prolazi nulti meridijan. Slobodno vrijeme za posjet Opservatoriju. U poslijepodnevnim satima preporučujemo posjet nekom od brojnih londonskih muzeja: British Museum, Nacionalnoj galeriji koja čuva iznimno umjetničko blago, Madame Tussaud’s muzeju voštanih figura. Predlažemo i šetnju poznatom trgovačkom ulicom Oxford Street, posjet robnoj kući Selfridges, robnom carstvu Harrod’s u Knightsbridgeu. Za večernje sate predlažemo odlazak na neki od poznatih mjuzikla na svjetski poznatom West Endu. Noćenje.

4. dan – LONDON – ZAGREB/SPLIT

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer za zračnu luku u Londonu na let Croatia airlines OU 491 za Zagreb u 10.50 sati sa dolaskom u 14.05 sati. Nastavak leta za Split.

Cijena uključuje:

– prijevoz zrakoplovom prema programu
– 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama
– transfer zračna luka – hotel – zračna luka
– poludnevni razgled Londona
– pratitelja na putovanju
– jamčevina i troškovi organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

– pristojbe zračnih luka iz Zagreba 1.100 kn; iz Splita 1.200 kn (podložne promjenama)
– polazak iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule: 370 kn
– doplata za jednokrevetnu sobu: 1.450 kn 

POŠALJITE UPIT

Ime i prezime (obvezno)

e-mail (obvezno)

Telefon/mobitel (obvezno)

Poruka