MSC Fantasia

Baltičke prijestolnice

 
    Termin: 25.08.2017.
   Trajanje: 9 dana

Program putovanja

1. dan – Zagreb – Hamburg – Kiel

Let iz Zagreba do Hamburga (s presjedanjem). Transfer do hotela i noćenje.

2. dan – Kiel

Brod isplovljava u 18.00 sati.

3. dan – Copenhagen

4. dan – plovidba

5. dan – Stockholm

6. dan – Tallin

7. dan – Sankt Peterburg

8. dan – plovidba

9. dan – Kiel – Hamburg – Zagreb

Brod pristaje u 10.00 sati. Iskrcaj s broda, transfer do Hamburga te panoramski razgled. Transfer do zračne luke i let za Zagreb (s presjedanjem).

Cijena uključuje:

– let Zagreb – Hamburg – Zagreb (via München/Frankfurt, ekonomska klasa)
– transferi: zračna luka Hamburg – hotel 3* – luka ukrcaja – zračna luka Hamburg
– jedno noćenje s doručkom u hotelu 3*
– krstarenje brodom MSC FANTASIA
– smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV)
– prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack)
– svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu
– animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki
– pratitelja putovanja (pri minimum 30 prijavljenih i uplaćenih putnika)
– organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje:

– lučke i zrakoplovne pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata)
– napojnice*
– izlete u lukama pristajanja
– piće na brodu
– osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja
– paket putnog osiguranja (preporučujemo)Doplate na brodu: service charge/napojnice*, naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.
*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 3-14 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporuča i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.

Važne napomene:

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru i/ili prijavnici suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara MSC krstarenja odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: 385 kn po osobi odmah nakon izvršene rezervacije (nepovratno); 179-120 dana prije početka krstarenja 15%; 119-90 dana 25%, 89-60 dana 30%, 59-45 dana 50%, 44-30 dana 60%; 29-20 dana 75%; 19-0 dana 100%. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova europskih integracija RH, http://www.mvp.hr Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.
NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 30 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, SVET KRIŽARJENJ, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.
VIZA: POTREBNA za RUSIJU! Ukoliko se odlučite za rezervaciju izleta St.Peterburg VIZU dobivate automatski uz izlet! Ukoliko ne uzimate izlet, a nemate vizu za Rusiju, neće Vam biti dozvoljen izlazak s broda u luci St.Petersburg!
Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseca od dana polaska na putovanje.
Odgovorni organizator: SVET KRIŽARJENJ

POŠALJITE UPIT

Ime i prezime (obvezno)

e-mail (obvezno)

Telefon/mobitel (obvezno)

Poruka