Tajland

       Odredište: Tajland
    Termin: 11.04.2017.
   Trajanje: 10 dana
Prijevoz: avionom

Program putovanja

1. dan – Zagreb – Doha – Phuket

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Bangkok na liniji QR216 (Qatar Airways) u 10.40 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 17 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Phuket na liniji QR842 u 20 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. dan – Phuket

Slijetanje u Phuket u 6.30 sati po lokalnom vremenu. Nakon pograničnih formalnosti organizirani prijevoz do hotela. Organizirana je rana prijava u hotel po dolasku. Smještaj i odmor. Noćenje u hotelu.

3 – 5. dan – Phuket – Songkran Festival/ Thai Nova godina

Doručak u hotelu. Na Tajlandu 13.4. počinje Festival vode ili Tajlandska Nova godina. Festivalsko slavlje traje od tri do pet dana. Tijekom Vašeg boravka u Phuketu zabave neće nedostajati. Naša preporuka je da se pripremite na dobar provod popraćen neobičnom proslavom na kojoj se polijeva vodom koja simbolizira sreću u nadolazećoj godini. Tom prigodom održavaju se razne manifestacije i proslave po cijeloj zemlji koje se mogu slobodno posjetiti. Predlažemo odlazak na neki od cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Islamd (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd (doplata). Noćenje.
Više informacija o Songran festivalu možete pronaći na http://songkranday.com/

6. dan – Phuket – Bangkok

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Bangkok na liniji PG276 (Bangkok Airways) u 12.15 sati. Dolazak u Bangkok u 13.40 sati. Smještaj u hotel i noćenje.

7. dan – Bangkok

Doručak. Odlazak u organizirani razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho – hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun – hramu Zore. Ručak u lokalnom restoranu. Navečer predlažemo (uz doplatu) odlazak u Siam Niramitr, večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Noćenje u hotelu.

8. dan – Bangkok

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe, kupovinu ili fakultativno predlažemo odlazak na Damnoen Saduak plutajuću tržnicu, gdje se ponuda svih namirnica nalazi na čamcima. Vožnja po rijeci kroz tržnicu te zaustavljanje ako poželite nešto i kupiti. Nakon vožnje posjet poljima soli te odlazak do farme na kojoj se proizvodi šećer i različiti proizvodi od kokosa. Ručak je uključen u cijenu programa. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Noćenje.

9. dan – Bangkok – Doha

Doručak i odjava iz hotela do 11 sati. Prtljagu možete odložiti u za to predviđeno mjesto u hotelu do vremena kad je organiziran transfer do zračne luke. Polijetanje zrakoplova prema Dohi na liniji QR 833 (Qatar Airways) 21.15 sati.

10. dan – Doha – Zagreb

Dolazak u Dohu u 00.30 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji QR 215 (Qatar Airways)u 01.35 sati. Dolazak u Zagreb u 06.30 sati.

Cijena uključuje:

– prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa)
– 4 noćenja s doručkom u hotelu Swissotel Patong 4* u Phuketu
– 3 noćenja s doručkom u hotelu Aetas Lumpini 4* u Bangkoku
– grupne prijevoze i razglede prema programu
– ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju
– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
– trošak organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

– pristojbe zračnih luka 2.290 kn (obavezna doplata kod prijave; pristojbe su podložne promjenama te se određuju na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a prema uvjetima avio kompanije koji vrijede za grupe, karte za sve putnike izdaju se u jednom danu cca 14-7 dana prije putovanja)
– tajlandsku vizu 280 kn + posredovanje 100 kn po putovnici
– dodatne usluge, obroke i izlete
– napojnice za lokalne vodiče 20 EUR – obvezna doplata na licu mjesta
– putno osiguranje (preporučujemo)

POŠALJITE UPIT

Ime i prezime (obvezno)

e-mail (obvezno)

Telefon/mobitel (obvezno)

Poruka