Putovanje u Egipat

De Luxe kompletno putovanje

Odredište
Egipat
Gradovi
Zagreb - Kairo - Aswan - Edfu - Karnak
Termin
07.11. - 14.11. 2020.
Trajanje
8 dana
Prijevoz
Avion
Cijena
11.900,00 kn

Kratki opis

De Luxe kompletno putovanje

Agencija Magellan vodi vas na kompletno putovanje po Egiptu! Najviši nivo pomno odabranih hotela i broda na krstarenju Nilom! Unutarnji letovi Kairo – Aswan i Luxor – Kairo!

Drevni Egipat je jedna od najzanimljivijih i najstarijih civilizacija na svijetu. Prijavite se za putovanje u Egipat i istražite s nama velike piramide u Gizi, jedino preživjelo drevno čudo, Asuansku branu, jedno od najvećih i najspektakularnijih dostignuća građevinarstva 20. stoljeća, Dolinu kraljeva, hramove Karnak i mnoge druge drevne znamenitosti!

Cijena putovanja i načini plaćanja

Cijena aranžaman po osobi u dvokrevetnoj sobi: 12.100,00 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu/kabinu: 1.900,00 kn

Odbitak za treći ležaj u sobi/kabini: 150,00 kn

Popust za djecu do 12 godina u sobi sa dvije odrasle osobe: 1.800,00 kn

Djeca iznad 12 godina, kao i djeca do 12 godina u sobi s jednom odraslom osobom se računaju kao odrasli.

Rok za prijavu: do popunjenja mjesta – 30 putnika maksimalno.

Plan putovanja: Putovanje u Egipat

1. dan Zagreb – Kairo

Putovanje u Egipat započinjemo u Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman (Zagreb) u 7 sati sastankom i upoznavanjem putnika i vodiča Magellan agencije. Potom slijedi prijava za let TK 1054 za Istanbul (polazak zrakoplova u 09:10 sati, dolazak u Istanbul u 13:15 sati), predaja prtljage, sigurnosne i granične kontrole.

Nakon slijetanja u Istanbul, imat ćemo 8 sati odmora do sljedećeg leta. Vrijeme možemo provesti odmarajući ili u kupovini, uživanju u hrani i mnogim drugim sadržajima koje nudi ova raskošna Istanbulska zračna luka. Nastavak leta za Kairo TK 694 (polazak zrakoplova u 19:10 sati, a dolazak u Kairo u 20:30 sati). Po dolasku u Kairo, odlazimo u naš hotel s 5*. Kasna večera. Noćenje.

2. dan Giza i Sakarija

Drugi dan putovanja u Egipat započinjemo doručkom. Potom slijedi posjet piramidama na platou Gize. Detaljno ćemo razgledati Keopsovu, Kefrenovu  i Mikerinovu piramidu te veličanstvenu Sfingu. Način na koje su piramide građene je najveći misterij koji obavija Egipat. Mnogi stručnjaci su izučavali ovaj fenomen i još nema jasnog objašnjenja. Do nekih djelomičnih rješenja i nagađanja je došlu poput toga da je na njima radilo tisuće seljaka koji su bili u izvrsnoj kondiciji. Vjeruje se da je takva radna snaga bila dobro organizira i dobro uzdržavana. Druga nagađanju su da su ih izgradili izvanzemljaci. Iako na prvu neobičan zaključak, međutim kada se svjedoči na licu mjesta, njihova precizno, gradnja, veličina, i urezani motivi uistinu impresioniraju. Piramide ne predstavljaju samo grobnicu faraona, one su i svjedok načina života drevnog Egipta. Motivi koji su oslikani na unutrašnjosti piramida prikazuju rad poljoprivrednika, ribolov, stolariju, nošnje, vjerske obrede i postupke pokopa.

Naše putovanje otkrivanja čuda starih 4000 godina počinjemo s Keopsovom piramidom, najvećom u Egiptu, te malom piramidom njegove majke, Hetepheres. Zatim odlazimo na vidikovac, odakle pucaju najljepši pogledi za fotografiranje piramida. Slijedi posjet poznatoj mističnoj Sfingi te hramu faraona Kefrena.

Put po Egiptu nastavljamo u Sakkari gdje se nalazi prva kraljevska nekropola egipatskih faraona. Posjetit ćemo stepenastu piramidu faraona Džozera, a osim toga u blizini se nalaze i grobnice visokih dužnosnika egipatskog kraljevstva. Povratak u naš hotel, večera i noćenje.

3. dan Kairo – Aswan

Nakon doručka odlazimo prema zračnoj luci Kairo. Slijedi naš let prema Aswanu – drevnoj Nubiji. Po dolasku u Aswan, obilazimo veliku asuansku branu, tadašnje čudo gradnje. Nastavljamo prema jednom od "spašenih" hramova starog Egipta - hram Philae. Ovaj je hram božice Izide (Isis), ljupke božice plodnosti, života i magije.

Slijedi vožnja po Nilu u tradicionalnim brodicama koji se zovu felucca. Ova vožnja je nezaboravan spoj Nila i Sahare. Odlazimo na naš brod s 5* koji će nam biti dom sljedeća 4 dana. Smještaj u naše kabine. Početak našeg krstarenja Nilom. Večera. Noćenje.

4. dan krstarenje Nilom, Kom Ombo – Edfu

Četvrti dan putovanja po Egiptu započinjemo doručkom na našem brodu te slijedi plovidba prema hramu Kom Ombo. Posjetit ćemo hram Kom Ombo, kao i muzej krokodila.

Slijedi ručak na brodu te plovidba prema Edfu, poljoprivredni grad na obali rijeke Nil. Po dolasku u Edfu odlazimo u posjet najbolje očuvanom egipatskom hramu, posvećenom bogu Horusu koji je izgrađen za vrijeme Kleopatre. U hram odlazimo kočijama. Prolaskom kroz Edfu moći ćemo uživati u tipičnoj atmosferi jednog egipatskog grada, uključujući i naravno souk (tržnicu). Povratak na naš brod te plovidba prema gradu Esna. Za vrijeme plovidbe, imat ćemo tradicionalnu egipatsku večeru u lokalnoj nošnji galabiya. Noćenje.

5. dan Luksor

 Nakon doručka idemo u posjet drevnoj, legendarnoj Tebi, na zapadnoj obali rijeke Nil. Posjetit ćemo dolinu kraljeva gdje su pokopani najveći egipatski faraoni.

U Tebi nalaze se neki od najvećih spomenika antičkog svijeta sagrađeni u čast božanskog i u čast vladarima. Potom odlazimo u jednu od najpoznatijih egipatskih kulisa – hram kraljice Hatšepsut, moćne vladarice starog Egipta. Memnonovi kolosi, dva velika kamena kipa faraona Amenofisa III., su također jedna od izuzetno poznatih slika u Egiptu te ćemo ih i mi posjetiti. Povratak na naš brod. Večera. Noćenje.

6. dan Karnak – Kairo

Doručak, odjava iz našeg broda. Odlazimo u posjet hramovima Karnak, izvanredan skup svetišta, hramova, stupova i obeliska u starom Egiptu. Karnakom dominira veliki Hram Amun-Ra sa spektakularnom šumom divovskih stupova. Nakon posjete Karnaku smještaj u hotelu s 5* u Luxoru.

7. dan Kairo

Nakon doručka odlazimo prema zračnoj luci Luxor. Po dolasku u Kairo slijedi smještaj u hotelu s 5*.

Odlazimo u otkrivanje Kaira. Kairo ili  "the Mother of the World" kako ga lokalci rado zovu unijet će istovremeno nemir i adrenalin u vaš duh, a spoj novog i starog svijeta će vas oboriti s nogu. Ovaj nezaboravni dan započet ćemo s posjetom egipatskom muzeju koji se nalazi u samom srcu glavnog egipatskog grada. U ovom jedinstvenom muzeju se nalazi preko 150.000 umjetnina koje pokrivaju sve aspekte drevne egipatske civilizacije na jednom mjestu. Uživat ćemo u organiziranom obilasku vrhunac kojeg će biti posjet blaga faraona Tutankamona, kojeg je 1922.godine u dolini kraljeva otkrio Howard Carter. Tutankamonova grobnica je jedina grobnica egipatskih faraona koja nije opljačkana.

Nakon egipatskog muzeja odlazimo u Saladinovu Citadelu iz 12. stoljeća s vrlo bogatomprošlošću. Tu se nalazi Alabaster džamija, odnosno džamija Muhameda Ali Paše koji je utemeljitelja modernog Egipta. Pogledi koji se pružaju s Citadele ostavljaju bez daha. Šlag na kraju, posjete poznatoj tržnici Khan al Khalili uz obavezno cjenkanje. Povratak u naš hotel. Večera. Noćenje.

.

8. dan Kairo – Zagreb

Za doručak ćemo dobiti lunch paket te odlazimo u zračnu luku Kairo na naš let TK 691 za Istanbul (polazak zrakoplova u 09:35 sati, a dolazak u Istanbul u 13:05 sati). Nastavak za Zagreb na letu TK 1055 u 18:55 sati. Dolazak u Zagreb je 19.05 h.

Dodatne informacije

Fakultativni izleti

Prijave prilikom rezervacije, plaćanje na licu mjesta:

 • Izlet u Nubijsko selo brodovima i devama: 35 eur
 • Sound and Light show u Gizi: 60 eur
 • Izlet u Abu Simbel: 100 eur
 • Izlet Hot air baloon: 100 eur
Viza za Egipat

Viza je potrebna. Ishodi se na licu mjesta, po dolasku u zračnu luku Kairo. Cijena vize je 25USD, a putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Putno osiguranje

Putnička agencija Magellan preporuča i nudi paket putnog osiguranja koje uključuje međunarodno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, te osiguranje prtljage. Cijena paketa je 490,00kn. Napominjemo da se osiguranje od otkaza putovanja mora ugovoriti najkasnije 72h od sklapanja ugovora za putovanje.

Cijene i uvjeti

Cijena putovanja u Egipat uključuje
 • povratna zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – Kairo – Zagreb (Turkish Airlines, presjedanje u Istanbulu) uz dozvoljenu prtljagu do 23kg, sa uključenim zrakoplovnim pristojbama
 • domaći let Kairo – Aswan i Luxor – Kairo,
 • 4 noćenja u Kairu u hotelu 5* na bazi polupansiona (doručak i večera),
 • 3 noćenja na krstarenju Nilom na brodu 5* na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera),
 • prijevoz na svim destinacijama autobusom visoke turističke klase,
 • sve ulaznice predviđene programom,
 • pratitelja putovanja iz Hrvatske,
 • lokalnog vodiča/egiptologa na engleskom,
 • napojnice za lokalne davatelje usluga,
 • osiguranje od profesionalne odgovornosti,
 • jamčevina za turističke paket aranžmane.


Kategorizacija smještajnih jedinica je lokalna, i nije nužno na istom nivou kao u Hrvatskoj. Međutim hoteli, kao i brod koje smo za vas predvidjeli na ovom putovanju su uistinu vrhunski.

 • Hotel Kairo: Ramses Hilton, Conrad Cairo 5* ili sličan
 • Brod na krstarenju Nilom: M/S Monaco, M/S Semiramis, M/S Mojito 5* ili sličan – Smještaj u kabine na brodu: sve kabine su vanjske, raspoređene na 3 ili 4 nivoa, od koji je najniži nivo sa prozorom ali bez mogućnosti otvaranja prozora, no sve su kabine isto uređene i istog, vrlo visokog nivoa usluge.
Cijena putovanja u Egipat ne uključuje
 • viza za Egipat,
 • osobni troškovi,
 • putno osiguranje,
 • pića za vrijeme obroka.
Informativne cijene dodatnih ulaznica
 • U dolini kraljeva obilazimo 3 faraonske grobnice, no za grobnicu faraona Tutankamona se treba kupiti neovisna ulaznica
 • Ulaz u Keopsovu piramidu 22 USD
 • Ulaz u Kefrenovu ili Mikerinosovu piramidu 6 USD
 • U egipatskom muzeju se može ući u kraljevsku dvoranu mumija 11 USD
 • Solarni muzej plovila u Gizi 6 USD
 • Snimanje kamerama (to se ne odnosi na fotografiranje): u dolini kraljeva cca 17 USD, u muzejima cca 3 USD
 • Mogućnost veznog leta iz Splita i Dubrovnika – molimo raspitajte se u agenciji za mogućnost, raspoloživost i cijene veznog leta iz Splita i Dubrovnika. Molimo uzmite u obzir da je ovo samo mogućnost, a stvarna raspoloživost i cijena ovisi o popunjenosti zrakoplova Croatia Airlines.
Načini plaćanja

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 30% aranžmana. Ostatak se treba uplatiti 30 dana prije početka putovanja. Između početnih 30% i 30 dana prije početka putovanja možete uplaćivati shodno svojim željama i mogućnostima.

Mogućnost plaćanja svim većim kreditnim karticama na rate, molimo kontaktirajte agenciju za detaljnije informacije.

FAQ

Praktično o putovanju u Egipat

Novac: službene valuta u Egiptu je egipatska funta, EGP. 1 EGP = cca 0.4 HRK, ili 10 EGP = cca 4 HRK

100 EGP = cca 5 EUR, ili 1 EUR = cca 20 EGP

100 EGP = cca 5.5 USD, ili 1 USD = cca 18 EGP

Postoji i niža jedinica od funte – piastra. Međutim, piastru je postalo nemoguće vidjeti, pa je nećemo niti pokušavati pretvoriti u EUR ili HRK. Ali barem sad znamo da postoji i niža jedinica od EGP – piastra.

Što ćete ponijeti sa sobom, EUR ili USD? Euri se svugdje u Egiptu prihvaćaju, mada iz nekog razloga Egipčani jednostavno više vole USD, te im zato i prvo dođe za izraziti se u dolarima, kad započinjemo pričati o novcima. No, i sa eurima se sve postiže u Egiptu.

Voda: voda u Egiptu nije pitka. Potrebno je kupovati flaširanu vodu. Pritom, ako ne kupujete u dućanu, nego na ulici ili uličnim kioscima, trebate obratiti pozornost na čep, dali je boca uistinu tvornički začepljena. Lokalni „poduzetnici“ prodaju vodu iz slavine u boce koje izgledaju neupotrebljene. I kad već pričamo o vodi – led je voda! Navečer kad se opustite uz koktel, nemojte tražiti da vam stave led u koktel bez da ste provjerili da je led napravljen od vode iz boce, ili da je voda od koje je napravljen led prethodno bila prokuhana. Ne želimo želučane tegobe.

Za vrijeme putovanja u Egipat treba nam izuzetno puno vode, i uvijek, ali baš uvijek se mora imati bocu vodu sa sobom (i to velike). Temperature u Egiptu su velike, na kraju krajeva, tu u Kairu započinje veličanstvena Sahara!

Zdravlje u Egiptu: u principu kad se nešto nekom dogodi u Egiptu, to bude bolest putnika (Diarrhea, proljev). I zapravo više-manje svatko dobije dijareu, međutim obično bude neprimjetna pa putnik ni ne shvati da ju je dobio.

Nekad međutim zna biti intenzivna, i bolna, no brzo prolazna, u principu ne traje 2 dana. Ako vas tješi, dobra je stvar što ćete izgubiti 2 kg bez vježbanja u teretani. No šalu na stranu, ne želimo na putovanju u Egipat izgubiti dva dana u krevetu. Da biste izbjegli dijareu (pored vode koju smo već spomenuli) – ništa nećemo konzumirati što se ne može oguliti ili skuhati. Dakle, jabuku možete jesti jer se oguli, naranču također, ali salatu? – Ne!

Ako se već desi dijarea, crni ugljen svakako pomaže. I kako gubite puno tekućine za vrijeme dijaree, treba se konzumirati dosta tekućine.

Klima: u Egiptu gdje mi idemo, vlada subtropska, polupustinjska klima. Znači da su temperature izuzetno visoke, i zato biste svakako sa sobom trebali ponijeti kremu za sunčanje visokog faktora. Naime, osim što ćete trebati mazati ruke, lice i vrat – jedno popodne ćemo svakako imati vremena da se sunčamo na našem luksuznom brodu za vrijeme krstarenja Nilom. Kiše skoro pa i nema u Egiptu. Temperature su redovito iznad 30 stupnjeva, „feel like“ još viši, međutim kako je dosta suho, bude podnošljivo.

Kako se obući: kapa, sunčane naočale, lagana prozračna pamučna odjeća, te izuzetno udobna obuća.

Cipele bi trebale biti dosta udobne jer jako puno vremena provodimo u obilascima.

Odjeća bi trebala biti od prirodnih materijala, lagana. Uvijek predlažemo oblačiti se višeslojno za putovanja, no ovdje će vam vesta ili džemper trebati možda samo za avion.

Egipat je konzervativna zemlja i trebamo poštovati osjećaje lokalnog stanovništva. Dok su stanovnici u turističkim mjestima naviknuti na turiste i malo oskudnije odijevanje, u Kairu bismo ipak trebali obratiti pozornost na malo skromnije odijevanje.

Lijekovi: svatko bi trebao pripremiti za sebe svoju malu „apoteku“, koja bi svakako trebala sadržavati crni ugljen, tablete protiv bolova, flaster, i ono što vam i inače treba. I probiotik jako dobro dođe!

Pritom bi trebalo obratiti pozornost da ukoliko se radi o većoj količini lijekova, a pogotovu jakih, analgetika, i sl, trebali biste imati pismenu potvrdu svog liječnika. Tako nalaže imigracijski zakon u Egiptu, kao uostalom i u većini drugih zemalja.

Fotografiranje: kod fotografiranja moramo obratiti pozornost da se u principu flash ne smije koristiti nigdje. Također je vrlo strogo zabranjeno fotografirati vladine, a pogotovu vojne i policijske objekte, kao i njihovo ljudstvo, granične prijelaze, i slične objekte za koje nam i zdrav razum nalaže da nema potrebe da ih snimamo.

Spomenuli smo već da je Egipat dosta konzervativna zemlja, te shodno tome nije poželjno fotografirati ni ljude na ulici, a pogotovo ne žene. Ako ste osjetili da ste negdje s nekim prešli na malo viši nivo odnosa, tada je u redu slikati, ali svakako da pitate za dozvolu.

Cjenkanje: cjenkanje je integralni dio egipatske kulture u poslovanju. Od vas se očekuje da to prihvatite, i u principu bude izuzetno zabavno. Cijene koje vam se ponude na sukovima (arapske tržnice) su vrlo napuhane, i slobodno možete odmah tražiti 60% niže, a da se nađete na npr 40% nižoj cijeni od ponuđene? To autor piše samo okvirno, na vama je da se okušate. No ne bi bilo u redu tražiti 90% nižu cijenu. želimo kao odgovorni turisti podržavati lokalno stanovništvo, te zato želimo da trgovci zarade. Ipak je na tržnicama, sve trgovina na sitno.

Trgovci će vam ponuditi da uđete u njihov dućan, te vas ponuditi sa čajem, keksima i sl. Ne mislite valjda da je to samo zato jer ste im simpatični? Simpatični ste vi njima, to bez sumnje, ali nakon što ste sjeli malo s njima, proćaskali, popili sok, saznali o njihovoj obitelj, oni o vašoj, itd, ipak očekuju da nešto kupite.

Napojnice: napojnice su toliko urezane u svijest svih sudionika u turizmu u Egiptu, da nema uopće smisla zapadnjački način razmišljanja o napojnici. Dok je kod nas praksa da se da napojnica samo ako si zadovoljan uslugom, ovdje to ne vrijedi. Taj netko je se našao tu gdje je (kočija, brod, brodica, nosač prtljage, otvori vam vrata, i sl) i očekuje napojnicu. No, dok 10 EGP nama stvarno ne znači mnogo (4kn), tih 10 EGP zaista ide jako, jako daleko za jednog egipćanina, koji može kupiti za cijelu obitelj taj dan npr kruh i tome slično.

I da, trebati će vam puno sitnih apoena, te ih već kući pripremite. Ako ćete davati u stranoj valuti, tu će dolar doći praktičniji, jer su novčanice od 1 apoena. Kako su euri u kovanicama, nemojte se začuditi ako vas neki egipćanin pita ako mu možete promijeniti npr 10 kovanica eura, u novčanicu od 10 eur. I onda će je on moći zamijeniti u mjenjačnici. Upravo radi napojnica, kad nešto kupujemo u dućanu, volimo dati veću novčanicu pa da nam usitni, nego davati sitne apoene.

Mobiteli i internet: hrvatski mobiteli funkcioniraju bez ikakvog problema, no roaming nije povoljan. Raspitajte se kod svog operatera za pakete interneta i roaminga. Više-manje svi lokali u Egiptu imaju wi-fi.

Što kupiti tipičnog: kupovina u Egiptu je doživljaj za sebe, i svaki grad ima svoj suk (tržnica), a veći gradovi imaju i više sukova. Najpoznatiji suk u Egiptu je Khan al Khalili u Kairu, i tržnice će nam biti zasebna destinacija u programu putovanja. No osim toga, i Luksor i Aswan imaju vrlo atraktivne sukove, i imat ćemo dovoljno vremena za obilaziti ih. Svatko će kupiti neki tipični egipatski suvenir, bilo da se radi o poznatom kipiču kraljice Nefertari, papirusu, posmrtnoj maski faraona Tutankamona, ili što već. Međutim, Egipat je poznat po proizvodnji tkanina, te su pašmine, ženske marame, i sl. posvuda. Mi ćemo se potruditi odvesti vas u institut alabastera, parfema, papirusa i sl. tako da vidimo kako se proizvodi to što kupujemo. I naravno da ćemo onda imati priliku i kupovine.

Električna energija: Električni napon je 220V, isto kao i kod nas, te vam adapter ne treba

Stanovništvo: Egipćani su izrazito srdačni ljudi, i zaista se trude pokazati to gostoprimstvo. Pritom naravno govorimo o običnim Egipćanima koje susrećete po gradovima i selima. Međutim oni koji rade u turizmu nisu ništa manje srdačni, zapravo skoro pa da vas zavode dok pričaju s vama. Motiv je naravno jasan, dobiti što bolju napojnicu. Ali i kod jednih i kod drugih ćete se osjećati upravo polaskani sa srdačnošću i toplinom. Zaista nije neobično da vas stranac kojeg ste upoznali prije 10 minuta pozove kod sebe kući i cijeloj rodbini budete centar svijete. I trgovac će vas vrlo srdačno pozivati u svoj dućan na ćaskanje, ali, opet s drugačijim motivom.

Hrana: ful je sveprisutan u Egiptu, usitnjeni grah, začinjen na razne načine, i kao namaz se stavlja na aish (kruh u obliku male pite). Koshari se također nalazi posvuda – riža i sitno tijesto kao za juhu, opet, uz raznorazne začine i dodatke (iznenađujuće ukusno). Falafel, okruglice od slanutka sa dodacima. Shwarma, meso, najčešće janjetina koju u Grčkoj zovu gyros a u Turskoj kebab, ali svakako ukusan. Poznati grill u Egiptu – kofta, nalikuje našim ćevapima, samo su veće i – na ražnjiću. A babaganuš je namaz od patlidžana, opet sa raznim dodacima, koje se serviraju skoro uvijek kao „meze“.

Religija: Egipćani su generalno vrlo religiozni, sunitske denominacije Islama.

Sigurnost: bez obzira na medijske natpise, Egipat je sasvim siguran, i ništa manje siguran ili opasan od Pariza, Londona, New Yorka. Stanovništvo Egipta je svjesno koliko im je turizam važan, te se trude što bolje ugostiti svakog posjetitelja, i shodno tome paziti da se slika zemlje u svijetu ne narušava. Na sjeveru Sinaja je bilo prošlih godina sporadičnih i nepovezanih aktivnosti ekstremnijih elemenata društva, ali smo već naučili da bi se isto to moglo desiti bilo gdje u Europi, Americi itd. Ali to je bilo prošlih godina, a i Sinaj je daleko od utabanih turističkih staza Egipta. Ekstremniji elementi društva su na sebe bili privukli pozornost s nekoliko napada na egipatske Kopte (kršćani). Kako se međutim nikad ne zna, pomno pratimo naše ministarstvo vanjskih poslova, i slijedimo njihove upute. Osim generalne terorističke prijetnje mnogim zemljama na svijetu, Egipat je vrlo sigurna destinacija, gdje se pljačke, razbojstva, ubojstva i slično gotovo i ne događaju. Ovo je svakako povezano i sa islamskim učenjem, a Egipćani su poznati kao jako konzervativno društvo.

Galerija

Imate li pitanje?
Pošaljite upit
Rezerviraj svoje mjesto
Prijavi se za putovanje

Kontakt

Radnim danom
od 08:00 do 16:00 sati

Poštovani,
Zbog trenutne epidemiološke situacije i shodno preporukama, organizirali smo rad od kuće. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj: +385 21 339 025 radnim danom (pon-pet) od 09-13h te putem mail adrese magellan@magellan.hr

Imate li pitanje za nas?
Molimo unesite ime!
Molimo unesite važeću email adresu!
Molimo unesite poruku!
Opći podaci

OIB: 61505465280 | IBAN: HR0324070001100537264
OTP SWIFT: OTPVHR2X | ID kod: HR-AB-21-060354999