Barcelona

Avionom iz Zagreba

Termin
03.06. - 06.06. 2021.
16.09. - 19.09. 2021.
Trajanje
4 dana
Prijevoz
Avion
Cijena
2.590,00 kn

Plan putovanja: Barcelona

1. dan: Zagreb - Barcelona

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija 2h prije leta. Upoznavanje s pratiteljem putovanja. Prijava na  let za Barcelonu. Po slijetanju u Barcelonu, panoramska vožnja autobusom do brda Montjuic, gdje se nalazi Olimpijski stadion i prekrasan park s vidikovcem i tvrđavom. Pauza na vidikovcu za fotografiranje. Nastavak vožnje do hotela. Smještaj u hotel. Odlazak javnim prijevozom na šetnju u pratnji vodiča,  poznatom Ramblom, žilom kucavicom, koja se proteže između Plaça de Catalunye i spomenika Kristoforu Kolumbu, smještenog na obali. Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičnih lokalnih restorana. Noćenje.

2. dan: Barcelona

Nakon doručka, odlazak u razgledavanje Barcelone, glavnog grada Katalonije i jednog od najljepših europskih gradova, panoramska vožnja u pratnji vodiča: Crkva Sagrada Familia, Parc Guell, Passeig de Sant Joan, Arc de Triomph, Placa Cataluna, Passeig de Gracia,  Casa Batllo, Casa Mila, Camp Nou stadion, Placa Espana, Estadio olimpico, Palau d'esports Sant jordi ... Spomenik Kolumbu. Šetnja u pratnji vodiča: Placa Reial, Palau de la Generalitat, Placa del Rei, Katedrala sv.Križa, … O bezbrojnim mogućnostima koje pruža ova metropola upoznat će Vas Vaš vodič. Doživite ovaj prekrasan grad na individualan način, prošećite se, obavite shopping, doživite katalonsku kulturu ... Slobodno vrijeme na Ramblas i Placa Catalunya. Odlazak na Fuente Magica. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: Barcelona

Dorčak. Odlzak do Park Guella, panoramski razgled fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika pod zaštitom UNESCO-a, projekt genijalnog arhitekta Gaudija. Odlazak  razgled stadiona Camp Nou. Nastavak razgledavanja i uživanja u samom gradskom središtu, razgled Gotičke četvrti grada: Sta Eulalia, Plaza del Rei, Plaza Reial, Slobodno vrijeme za individualne programe. Doživite ovaj prekrasan grad na individualan način, prošećite se, obavite shopping, doživite katalonsku kulturu... Prema želji grupe, fakultativno, moguć organizirani odlazak na Flamenco Show. Uživajte u društvu prekrasnih plesačica i plesača te tradicionalnom španjolskom piću Sangria. Povratak  hotel. Noćenje. 

4. dan: Barcelona - Zagreb

Doručak. Predlažemo izlet autobusom do najvećeg hispanskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Razgled ovog ujedno i parka prirode i samog svetišta u kojem se čuva Crna Madona. Povratak u Barcelonu  i transfer za zračnu luku u Barceloni. Putnicima koji ostaju u gradu, predlažemo posjet poznatoj plaži Barceloneti ili slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu.

Dodatne informacije

Putno osiguranje

Putnička agencija Magellan preporuča i nudi paket putnog osiguranja koje uključuje međunarodno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, te osiguranje prtljage. Napominjemo da se osiguranje od otkaza putovanja mora ugovoriti najkasnije 72h od sklapanja ugovora za putovanje.

Molimo kontaktirati agenciju za cijene i detaljne informacije o paketima putnog osiguranja.

Fakultativno

Park Guel €10, djeca 7-12 godina €7

Flamenco show uz piće 35 €, djeca do 12 godina 15 €

Izlet na Montserat 40 €, djeca do 12 godina 20 € (min. 10 prijavljenih)

Granične i vizne formalnosti

Potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr . Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Važne informacije

Minimalan broj putnika: 15

Rok prijave: Do 7 dana prije puta

Završno pismo dostavljamo e-mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu polaska i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, ime hotela i sl.)

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. 

Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa

Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Uvjeti otkaza putovanja su prema općim uvjetima agencije za otkaz putovanja

Kategorizacija smještajnih jedinica je lokalna i nisu nužno na istom nivou kao u Hrvatskoj, međutim hoteli koje smo za Vas predvidjeli na ovom putovanju su uistinu vrhunski.

Često postavljena pitanja vezana uz aktualnu pandemiju

Rezervacija BEZ finacijskih rizika – COVID 19!

Za sve Vaše nove rezervacije za putovanja u organizaciji agencije Magellan moguća je besplatna promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID -19 pandemijom. Vrijede slijedeća pravila:

Ukoliko je došlo do promjena u regulaciji prelaska granice u zemlju u koju putujete, uvođenjem samoizolacije ili obaveznih testiranja putovanje se može zamijeniti ili otkazati unutar 3 dana od datuma polaska.

Ukoliko nisu nastupile promjene važne za realizaciju putovanja, destinacija i termin se također mogu zamijeniti bez naknade, ali do 30 dana prije putovanja.

U slučaju da putovanje ne bude moguće realizirati zbog objektivnih okolnosti, vraćamo novac u potpunosti. Za sve ostale okolnosti vrijede Opći uvjeti putovanja agencije Magellan.

Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?

Pojedini polazak se garantira kada to putovanje uplati određen broj putnika. Ukoliko postoje opravdani razlozi tj. nepovoljna           epidemiološka situacija na destinaciji putovanje se može odgoditi tj. prebaciti na drugi datum a putnicima se vraća      kompletan iznos ukoliko im alternativni datum polaska ne odgovara.            

Koje su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na putovanje ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u   autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke. Putnici koji su uplatili   jednokrevetnu sobu će imati prazno sjedalo na raspolaganju, u slučaju trokrevetne sobe osigurava se također jedno prazno sjedalo. U slučaju potrebe za dodatnom izolacijom putnici se mogu smjestiti na sjedala u zadnja 2 reda koja neće biti u prodaji.

Cijene i uvjeti

U cijenu je uključeno

Prijevoz zrakoplovom prema programu

Transfere od/do zračne luke i hotela

3 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4* u Barceloni u dvokrevetnim sobama 

Sve razglede po programu

Pratitelja na putovanju

Jamčevinu i troškove organizacije putovanja

U cijenu nije uključeno

Pristojbe zračnih luka Zagreb 1.190 kn (podložne promjenama), boravišna pristojba u hotelu, skretanje s rute, osobni troškovi, sve što nije navedeno pod uključeno u cijenu

Načini plaćanja

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 30% aranžmana. Ostatak se treba uplatiti 30 dana prije početka putovanja. Između početnih 30% i 30 dana prije početka putovanja možete uplaćivati shodno svojim željama i mogućnostima.

Mogućnost plaćanja svim većim kreditnim karticama na rate, molimo kontaktirajte agenciju za detaljnije informacije.

Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.

Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%

Nadoplata za jednokrevetnu sobu

790,00kn

Popusti

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju 

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju - nema popusta

Imate li pitanje?
Pošaljite upit
Rezerviraj svoje mjesto
Prijavi se za putovanje

Kontakt

Radnim danom
od 08:00 do 16:00 sati

Poštovani,
Zbog trenutne epidemiološke situacije i shodno preporukama, organizirali smo rad od kuće. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj: +385 21 339 025 radnim danom (pon-pet) od 09-13h te putem mail adrese [email protected]

Imate li pitanje za nas?
Molimo unesite ime!
Molimo unesite važeću email adresu!
Molimo unesite poruku!
Opći podaci

OIB: 61505465280 | IBAN: HR0324070001100537264
OTP SWIFT: OTPVHR2X | ID kod: HR-AB-21-060354999