Fatima i Santiago de Compostela

hodočašće

Odredište
Fatima i Santiago de Compostela
Termin
12.09. - 17.09. 2021.
Trajanje
6 dana
Cijena
5.990,00 kn

Plan putovanja: Fatima i Santiago de Compostela

Zagreb - Lisabon - Fatima

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u 11 sati. Let zrakoplova kompanije TAP Portugal u 13.25h, dolazak u Lisabon u 15.50 sati. Po dolasku u zračnu luku Lisabon, odlazimo našim autobusom u Fatimu. Vožnja traje otprilike 2 sata. Po dolasku u Fatimu, slijedi smještaj u naš hotel. Večera. Noćenje.

Fatima

Doručak. Nakon doručka posvećujemo cijeli dan duhovnim programima u Fatimi. Imat ćemo svetu misu. U prirodi ćemo ići na križni put. U kapeli ukazanja ćemo izmoliti krunicu. Posjetit ćemo i Aljustrel, rodno selo troje vidioca, Jacinte, Francisca i Lucije. Imat ćemo i slobodnog vremena za osobne potrebe i nakane. Svakako je lijepo kupiti i koji souvenir u Fatimi. Večera u našem hotelu. Noćenje.

Fatima - Porto - Santiago de Compostela

Doručak u našem hotelu, te odlazak put drugog najvećeg grada u Portugalu, Porto. U Portu ćemo ostati kraće vrijeme da bismo mogli prošetati centrom grada, koji je upisan u UNESCO-vu listu svjetske baštine. Vožnja do Porta traje oko 2 i pol sata. Slobodno vrijeme za ručak. Nastavljamo vožnju prema Santiagu, a dolazak očekujemo u večernjim satima. Smještaj u naš hotel. Večera. Noćenje.

Santiago de Compostela - Lisabon

Nakon doručka odlazimo put Lisabona, glavnog grada Portugala. Čeka nas duga vožnja, no isplatit će se jer ćemo imati mogućnost posjetiti centar ovog lijepog grada. Vidjet ćemo katedralu, crkvu svetog Ante koja je sagrađena na mjestu rodne kuće svetog Ante Padovanskog, trg Rosio. Odlazak u naš hotel. Večera. Noćenje.

Lisabon - Zagreb

Nakon ranog doručka odlazimo u zračnu luku Lisabon. Naš let na kompaniji TAP Portugal kreće u 08.35 sati. Dolazak u Zagreb je u 12.40h.

Cijene i uvjeti

U cijenu je uključeno:

- zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – Lisabon – Zagreb, sa zrakoplovnim pristojbama;

- 5 noćenja u hotelima 3* na bazi polupansiona (doručak i večera), 2 noćenja u Fatimi, 2 u blizini Santiago de Compostela i 1 noćenje u blizini Lisabona;

- prijevoz autobusom na svim relacijama;

- duhovno vodstvo, pratitelj;

U cijenu nije uključeno:

- osobni troškovi

- audio setovi (slušalice) po želji – 100,00 kn

Dodatne informacije:

- molimo da kupite osiguranje od otkaza putovanja. Možete ga kupiti u bilo kojoj osiguravateljskoj kući. Ukoliko ćete ga kod nas kupiti, ono košta 220,00 kn.

- napominjemo da se putno osiguranje mora kupiti u roku od maksimalno 48 sati od kupovine aranžmana, neovisno da li ga kupujete kod nas ili u nekoj drugoj osiguravateljskoj kući

- završno pismo dostavljamo e-mailom 3 dana prije putovanja (sadrži informacije o točnom mjestu polaska i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, ime hotela i sl.)

- uvjeti otkaza putovanja su prema općim uvjetima agencije za otkaz putovanja

- za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica, ili putovnica;

- molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr .

- kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Imate li pitanje?
Pošaljite upit
Rezerviraj svoje mjesto
Prijavi se za putovanje

Kontakt

Radnim danom
od 08:00 do 16:00 sati

Poštovani,
Zbog trenutne epidemiološke situacije i shodno preporukama, organizirali smo rad od kuće. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj: +385 21 339 025 radnim danom (pon-pet) od 09-13h te putem mail adrese magellan@magellan.hr

Imate li pitanje za nas?
Molimo unesite ime!
Molimo unesite važeću email adresu!
Molimo unesite poruku!
Opći podaci

OIB: 61505465280 | IBAN: HR0324070001100537264
OTP SWIFT: OTPVHR2X | ID kod: HR-AB-21-060354999