London

Avionom iz Zagreba

Gradovi
Split / Zagreb - London - Zagreb / Split
Termin
14.05. - 17.05. 2021.
22.10. - 25.10. 2021.
Trajanje
4 dana
Prijevoz
Avion
Cijena
3.590,00 kn

Plan putovanja: London

1. dan: Zagreb – London

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 min. prije polijetanja. Let zrakoplovom za London. Po slijetanju u London, transfer do grada, smještaj u hotel. Slijedi odlazak u prvu šetnju gradom, te panoramsko upoznavanje sa glavnim turističkim atrakcijama Londona: Kensington gardens, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Westminsterska opatija, Parliament, Big Ben, Trafalgar Square... Razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom: Šetnja po Whitehallu, gdje su smještena vladina ministarstva, razgled  Parlamenta, Westminster opatije i satne kule Big Ben, Downing street gdje se nalazi službena rezidencija britanskog premijera, slikanje uz nepomičnu kraljičinu stražu na Horse Guard Parade. Večera. Povratak u hostel. Noćenje.

2. dan: London

Doručak. Razgled grada u pratnji, Badge Guide pješice i javnim gradskim prijevozom: Trafalgar Square – posjet Nacionalnoj galeriji gdje se čuva iznimno umjetničko kraljevska palača - Buckingham Palace,kraljevski St. James Park.... Odlazak na vožnja na poznatom kotaču London Eye i doživljaj Londona sa 137 m visine. Odlazak u razgled British Museuma, prijestolnice engleske povijesti. Nakon ručka, predlažemo šetnju najpoznatijom europskom shopping ulicom Oxford Street, posjet robnoj kući Selfridges te šetnja raskošnom Regent ulicom u kojoj se nalazi i Hamleys - jedna od najvećih prodavaonica dječjih igračaka u svijetu, na 7 katova. Večera. Večernji odlazak do najosvjetljenijeg i najužurbanijeg trga Londona – Piccadilly Circus. Noćenje.

3. dan: London

Doručak. Jutro provodimo na jednom od najživahnijih mjesta u cijelom Londonu, Camden Town. Mjesto gdje možemo pronaći sve kuhinje svijeta ali i raznorazne muzeje i galerije. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje Camden Towna. Slijedi uživanje u najpoznatijim i najatraktivnijim muzejima Londona: Natural History Museum. Muzej koji koji svojim eksponatima oduševljava sve posjetitelje, Tate Modern galerije, Museum of London… Također, predlažemo odlazak u obližnji Science museum iznimno atraktivan. Povratak u hostel. Večera. Noćenje.

4. dan: London – Zagreb

Doručak. Posljednje jutro Predlažemo odlazak u Tower of London (najstarija kraljevska rezidencija u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji – jedna od najvažnijih atrakcija Londona), šetnju preko Tower Bridgea južnom obalom Temze, takozvanim Queenswalk do jednog od najstarijih pubova u Londonu koji su posjećivali i Shakespeare i Charles Dickens, te do replike gusarskog broda Golden Hinde kojim je Francis Drake u 16.st. oplovio svijet. Šetnja nas vodi do Shakespearova kazališta – The Globe theatre, i preko Milenijskog mosta do predivne  katedrale St. Paul kojom dominira 108 m visoka kupola, po veličini odmah nakon one Sv.Petra u Vatikanu. Navečer šetnja po centru večernjeg života Covent Garden i Leicester Square. Transfer do zračne luke. Let za Zagreb.

Dodatne informacije

Putno osiguranje

Putnička agencija Magellan preporuča i nudi paket putnog osiguranja koje uključuje međunarodno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, te osiguranje prtljage. Napominjemo da se osiguranje od otkaza putovanja mora ugovoriti najkasnije 72h od sklapanja ugovora za putovanje.

Molimo kontaktirati agenciju za cijene i detaljne informacije o paketima putnog osiguranja.

Granične i vizne formalnosti

Potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr . Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Važne informacije

Minimalan broj putnika: 15

Rok prijave: Do 7 dana prije puta

Završno pismo dostavljamo e-mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu polaska i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, ime hotela i sl.)

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. 

Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa

Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Uvjeti otkaza putovanja su prema općim uvjetima agencije za otkaz putovanja

Kategorizacija smještajnih jedinica je lokalna i nisu nužno na istom nivou kao u Hrvatskoj, međutim hoteli koje smo za Vas predvidjeli na ovom putovanju su uistinu vrhunski.

Često postavljena pitanja vezana uz aktualnu pandemiju

Rezervacija BEZ finacijskih rizika – COVID 19!

Za sve Vaše nove rezervacije za putovanja u organizaciji agencije Magellan moguća je besplatna promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID -19 pandemijom. Vrijede slijedeća pravila:

Ukoliko je došlo do promjena u regulaciji prelaska granice u zemlju u koju putujete, uvođenjem samoizolacije ili obaveznih testiranja putovanje se može zamijeniti ili otkazati unutar 3 dana od datuma polaska.

Ukoliko nisu nastupile promjene važne za realizaciju putovanja, destinacija i termin se također mogu zamijeniti bez naknade, ali do 30 dana prije putovanja.

U slučaju da putovanje ne bude moguće realizirati zbog objektivnih okolnosti, vraćamo novac u potpunosti. Za sve ostale okolnosti vrijede Opći uvjeti putovanja agencije Magellan.

Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?

Pojedini polazak se garantira kada to putovanje uplati određen broj putnika. Ukoliko postoje opravdani razlozi tj. nepovoljna           epidemiološka situacija na destinaciji putovanje se može odgoditi tj. prebaciti na drugi datum a putnicima se vraća      kompletan iznos ukoliko im alternativni datum polaska ne odgovara.

Koje su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na putovanje ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u   autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke. Putnici koji su uplatili   jednokrevetnu sobu će imati prazno sjedalo na raspolaganju, u slučaju trokrevetne sobe osigurava se također jedno prazno sjedalo. U slučaju potrebe za dodatnom izolacijom putnici se mogu smjestiti na sjedala u zadnja 2 reda koja neće biti u prodaji.


Cijene i uvjeti

U cijenu je uključeno

Povratna zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – London – Zagreb

Tri noćenja s doručkom u hotelu 3*

Povratni transfer zračne luka – hotel

Pratitelja na putovanju

Jamčevinu i troškove organizacije putovanja 

U cijenu nije uključeno

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe i naknade 1.090 kn, boravišna pristojba u hotelu, skretanje s rute, osobni troškovi, sve što nije navedeno pod uključeno u cijenu

 

Načini plaćanja

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 30% aranžmana. Ostatak se treba uplatiti 30 dana prije početka putovanja. Između početnih 30% i 30 dana prije početka putovanja možete uplaćivati shodno svojim željama i mogućnostima.

Mogućnost plaćanja svim većim kreditnim karticama na rate, molimo kontaktirajte agenciju za detaljnije informacije.

Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.

Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%

Nadoplata za jednokrevetnu sobu

Molimo kontaktirajte agenciju za detaljnije informacije


Popusti

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju 

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju - nema popusta

Galerija

Imate li pitanje?
Pošaljite upit
Rezerviraj svoje mjesto
Prijavi se za putovanje

Kontakt

Radnim danom
od 08:00 do 16:00 sati

Poštovani,
Zbog trenutne epidemiološke situacije i shodno preporukama, organizirali smo rad od kuće. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj: +385 21 339 025 radnim danom (pon-pet) od 09-13h te putem mail adrese [email protected]

Imate li pitanje za nas?
Molimo unesite ime!
Molimo unesite važeću email adresu!
Molimo unesite poruku!
Opći podaci

OIB: 61505465280 | IBAN: HR0324070001100537264
OTP SWIFT: OTPVHR2X | ID kod: HR-AB-21-060354999