Lurd

Hodočašće u Lurd

Gradovi
Nica - Saint Maximin le Sainte Baume - Lurd - Avignon - Liguria/San Remo
Termin
15.07. - 20.07. 2021.
02.09. - 07.09. 2021.
Trajanje
6 dana
Prijevoz
Autobus
Cijena
3.090,00 kn

Kratki opis

Ukrcaj Karlovac, Rijeka
  • Mogućnost nadoplate za polazak iz ST, ŠI, ZD: 300,00kn

Plan putovanja: Lurd

1. dan: Zagreb – Nica

Sastanak putnika na glavnom kolodvoru, polazak autobusa prema Lurdu u 7h. Mogućnost ukrcaja putnika iz Karlovca i Rijeke na naplatnim kućicama. Ugodna vožnja autocestom prema Azurnoj obali uz usputna stajanja. Po dolasku u naš hotel slijedi večera. Noćenje.

2. dan: Nica – Saint Maximin le Sainte Baume – Lurd

Doručak. Krećemo prema Lurdu, a usput stajemo u mjestu Saint Maximin le Sainte Baume, gdje se nalazi svetište Marije Magdalene. Nastavljamo za Lurd, a dolazak očekujemo u večernjim satima. Smještaj u naš hotel. Večera. Noćenje.

3. dan: Lurd

Doručak. Nakon doručka cjelodnevni program u Lurdu, posjet špilji ukazanja gdje se Gospa ukazala maloj Bernardici Subiru. Međunarodna sveta misa. Vrijeme za ručak. Mogućnost kupanja u čudotvornoj lurdskoj vodi. Navečer u 21h slijedi večernja procesija s molitvom krunice. Večera u našem hotelu. Noćenje.

4. dan: Lurd

Doručak u našem hotelu. Obići ćemo rodnu kuću vidjelice Bernardice Subiru, vidjet ćemo stari grad, mjesni zatvor kao i crkvu svetog Petra. Vrijeme za ručak. Poslije podne ćemo imati slobodno vrijeme za osobne potrebe i kupnju suvenira. Povratak u naš hotel. Večera. Noćenje.

5. dan: Lurd – Avignon – Liguria/San Remo

Doručak u našem hotelu. Odlazimo prema Avignonu, u posjet ovom lijepom provansalskom gradiću, gdje su se za vrijeme skizme u 13. stoljeću Pape premjestili. Papinski dvorac u Avignonu je uistinu impresivan. Nastavljamo vožnju prema Italiji. U naš hotel dolazimo u kasnim večernjim satima. Večera. Noćenje.

6. dan: Liguria/San Remo – Zagreb

Nakon doručka nastavljamo prema Zagrebu, ugodna vožnja autocestom kroz Italiju, Sloveniju. Dolazak u Zagreb očekujemo oko ponoći. 

Dodatne informacije

Putno osiguranje

Putnička agencija Magellan preporuča i nudi paket putnog osiguranja koje uključuje međunarodno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, te osiguranje prtljage. Napominjemo da se osiguranje od otkaza putovanja mora ugovoriti najkasnije 72h od sklapanja ugovora za putovanje.

Molimo kontaktirati agenciju za cijene i detaljne informacije o paketima putnog osiguranja.

Granične i vizne formalnosti

Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr . Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

VAŽNE INFORMACIJE

Minimalan broj putnika: 35

Rok prijave: Do 7 dana prije puta

Završno pismo dostavljamo e-mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu polaska i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, ime hotela i sl.)

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. 

Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa

Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Uvjeti otkaza putovanja su prema općim uvjetima agencije za otkaz putovanja

Kategorizacija smještajnih jedinica je lokalna i nisu nužno na istom nivou kao u Hrvatskoj, međutim hoteli koje smo za Vas predvidjeli na ovom putovanju su uistinu vrhunski.

Nadoplata za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno)

1. red – sjedalo 3, 4 - 100kn

2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 - 100kn

Sjedala iza 2. vrata - 100kn

Ostala raspoloživa sjedala - 50kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.

Često postavljena pitanja vezana uz aktualnu pandemiju

Rezervacija BEZ finacijskih rizika – COVID 19!

Za sve Vaše nove rezervacije za putovanja u organizaciji agencije Magellan moguća je besplatna promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID -19 pandemijom. Vrijede slijedeća pravila:

Ukoliko je došlo do promjena u regulaciji prelaska granice u zemlju u koju putujete, uvođenjem samoizolacije ili obaveznih testiranja putovanje se može zamijeniti ili otkazati unutar 3 dana od datuma polaska.

Ukoliko nisu nastupile promjene važne za realizaciju putovanja, destinacija i termin se također mogu zamijeniti bez naknade, ali do 30 dana prije putovanja.

U slučaju da putovanje ne bude moguće realizirati zbog objektivnih okolnosti, vraćamo novac u potpunosti. Za sve ostale okolnosti vrijede Opći uvjeti putovanja agencije Magellan.

Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?

Pojedini polazak se garantira kada to putovanje uplati određen broj putnika. Ukoliko postoje opravdani razlozi tj. nepovoljna           epidemiološka situacija na destinaciji putovanje se može odgoditi tj. prebaciti na drugi datum a putnicima se vraća      kompletan iznos ukoliko im alternativni datum polaska ne odgovara.             

Koje su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na putovanje ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u   autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke. Putnici koji su uplatili   jednokrevetnu sobu će imati prazno sjedalo na raspolaganju, u slučaju trokrevetne sobe osigurava se također jedno prazno sjedalo. U slučaju potrebe za dodatnom izolacijom putnici se mogu smjestiti na sjedala u zadnja 2 reda koja neće biti u prodaji.

Cijene i uvjeti

U cijenu je uključeno

Prijevoz autobusom na svim navedenim relacijama;

Smještaj u hotelima 3*, 3 noćenja u Lurdu na bazi polu pansiona (doručak i večera), 1 noćenje na u okolici Nice i 1 noćenje u Liguriji na bazi polupansiona (doručak i večera)

Pratnju, duhovno vodstvo

U cijenu nije uključeno

Osobni troškovi

Načini plaćanja

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 30% aranžmana. Ostatak se treba uplatiti 30 dana prije početka putovanja. Između početnih 30% i 30 dana prije početka putovanja možete uplaćivati shodno svojim željama i mogućnostima.

Mogućnost plaćanja svim većim kreditnim karticama na rate, molimo kontaktirajte agenciju za detaljnije informacije.

Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.

Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%


Nadoplata za jednokrevetnu sobu

Molimo kontaktirajte agenciju za detaljnije informacije.

Popusti

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju 

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju - nema popusta

Imate li pitanje?
Pošaljite upit
Rezerviraj svoje mjesto
Prijavi se za putovanje

Kontakt

Radnim danom
od 08:00 do 16:00 sati

Poštovani,
Zbog trenutne epidemiološke situacije i shodno preporukama, organizirali smo rad od kuće. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj: +385 21 339 025 radnim danom (pon-pet) od 09-13h te putem mail adrese magellan@magellan.hr

Imate li pitanje za nas?
Molimo unesite ime!
Molimo unesite važeću email adresu!
Molimo unesite poruku!
Opći podaci

OIB: 61505465280 | IBAN: HR0324070001100537264
OTP SWIFT: OTPVHR2X | ID kod: HR-AB-21-060354999