Nizozemska i Belgija

Avionom iz Zagreba

Gradovi
Bruxelles - Ghent - Brugges - Delft - Den Haag - Scheveningen - Amsterdam - Zaanse Schans - Volendam
Termin
16.06. - 20.06. 2021.
04.11. - 08.11. 2021.
Trajanje
5 dana
Prijevoz
Avion
Cijena
4.590,00 kn

Plan putovanja: Nizozemska i Belgija

1. dan: Zagreb – Bruxelles

Putovanje započinjemo sastankom putnika u zračnoj luci Zagreb. Upoznavanje s našim vodičem, te prijava za let za Bruxelles. (preuzimanje prtljage te granične kontrole). Nakon obavljanja graničnih i carinskih formalnosti, transfer do hotela Smještaj u hotel. Ukoliko bude moguće, organizirani odlazak u centar grada prema glavnom trgu, Grand Place, jednom od najljepših europskih trgova. Predlažemo šetnju po centru grada, posjet pubovima, restoranima i degustaciju poznatih belgijskih piva. Odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan: Bruxelles (Fakultativno: Ghent – Brugges)

Doručak. Fakultativno, odlazak na cjelodnevni izlet u Ghent i Brugges. Posjet srednjovjekovnom Ghentu. Razgled u pratnji vodiča: dvorac Gravensteen, katedrala Saint Bavo, skupina crkava Béguinage... Slobodno vrijeme za šetnju/odmor/kupnju. Nastavak putovanja prema bajkovitom Bruggesu. Grad s očuvanom arhitekturom, isprepleten kanalima i zelenilom. Brugges je u drugoj polovici 19.st. postao jedna od prvih turističkih destinacija Europe.  Povijesno središte Bruggesa, sa skoro netaknutim srednjovjekovnim građevinama, upisano je na poznatu UNESCO-vu listu baštine. Pješački razgled grada: Gospina crkva, gradski zvonik, Bazilika sv. Krvi, Gradska vijećnica, gradski portali, Grotemarkt, zgrada suda... Povratak u Bruxelles. Noćenje.

3. dan: Bruxelles – Delft – Den Haag – Scheveningen – Amsterdam

Doručak. Polazak prema Nizozemskoj. Cijelodnevno uživanje po Nizozemskoj. Vožnja do Rotterdama. Panoramska vožnja  gradom, toranj Euromast - najviši toranj u Nizozemskoj, neobične kubične kuće (Cube house) arhitekta Pieta Bloma. Nastavak putovanja do jednog od najljepših nizozemskih gradova - Delfta: manufaktura plavog porculana, Nova crkva s grobnicama nizozemskih vladara, povijesna jezgra). Uživajte u čarima kupovine brojnih autohtonih nizozemskih suvenira poput drvenih klompi i tulipana, predmeta od plavog delftskog porculana i poznatih sireva. Slobodno vrijeme za šetnju/odmor/kupnju. Vožnja do Den Haaga, sjedišta nizozemske Vlade: Parlament, Palača mira, Kraljevska palača, Međunarodni sud za ratne zločine. Dolazak u Amsterdam. Smještaj u hotel. U dogovoru s vodičem, odlazak javnim prijevozom do: Trga Dam, Kraljevske Palače, glavne trgovačke ulice Kalverstraat, trga Leidseplein te četvrti „crvenih svjetiljki“ . Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: Amsterdam (Fakultativno: Mala Nizozemska tura)

Doručak. Predlažemo posjet poznatoj brusionici dijamanata „Coster Diamonds“ uz prikaz procesa izrade i povijesti brušenja dijamanata, te vožnju brodom  amsterdamskim kanalima Herrengracht, Prinsengracht, Singel, uz gradske palače i spomenike. Uživajte u ozračju „grada kulture“ koji, osim što je „muzej na otvorenom“ ujedno je i grad zabave te užurbana europska prijestolnica. Predlažemo i posjet originalnoj pivovari Heineken - razgled muzeja Heineken Experiance u trajanju od 90 min ili nekom od poznatih amsterdamskih muzeja: Rijksmuseum kojeg je osnovao Napoleonov brat (iznimna zbirka umjetnina od 15. do 17. st., s djelima Rembrandta i Vermeera), muzej Van Gogh s najvećom zbirkom radova tog karizmatičnog umjetnika, Rembrandtova kuća, kuća Ane Frank, muzej suvremene umjetnosti. Fakultativno, predlažemo poludnevni izlet prema sjeveru, nazvan „Mala nizozemska tura“. Vožnja do rijeke Zaan, posjet tradicionalnom selu Zaanse Schans, poznatom po vjetrenjačama. Od ukupno 700 vjetrenjača koje su na tom području bile u funciji krajem 18. st., još 5 ih radi. Premaželji grupe, fakultativno, obilazak jedne od vjetrenjača te radionice klompi i farme sira. Nasatavk prema bajkovitom selu Volendam. Slobodno vrijeme za uživanje na obali, kupnju suvenira i odmor. Povratak u Amsterdam. Noćenje.

5. dan: Amsterdam – Zagreb

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje u Amsterdamu. Organizirani transfer do zračne luke. Prijava za let za Zagreb. Dolazak u večernjim satima.

Dodatne informacije:

Putno osiguranje

Putnička agencija Magellan preporuča i nudi paket putnog osiguranja koje uključuje međunarodno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, te osiguranje prtljage. Napominjemo da se osiguranje od otkaza putovanja mora ugovoriti najkasnije 72h od sklapanja ugovora za putovanje.

Molimo kontaktirati agenciju za cijene i detaljne informacije o paketima putnog osiguranja.

Fakultativno

Izlet Ghent – Brugges (min 15 prijavljenih), Izlet Mala nizozemska tura (min 10 prijavljenih), Vožnja brodom po amsterdamskim kanalima, Muzej Heineken Experience

Granične i vizne formalnosti

Potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr . Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Važne informacije

Minimalan broj putnika: 15

Rok prijave: Do 7 dana prije puta

Završno pismo dostavljamo e-mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu polaska i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, ime hotela i sl.)

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. 

Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa

Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Uvjeti otkaza putovanja su prema općim uvjetima agencije za otkaz putovanja

Kategorizacija smještajnih jedinica je lokalna i nisu nužno na istom nivou kao u Hrvatskoj, međutim hoteli koje smo za Vas predvidjeli na ovom putovanju su uistinu vrhunski.

Napomena

U slučaju rezervacije leta na relaciji Zagreb  –  Amsterdam ; Bruxelles – Zagreb , program će se realizirati u potpunosti i nepromijenjeno ali u obrnutom smjeru

Često postavljena pitanja vezana uz aktualnu pandemiju

Rezervacija BEZ finacijskih rizika – COVID 19!

Za sve Vaše nove rezervacije za putovanja u organizaciji agencije Magellan moguća je besplatna promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID -19 pandemijom. Vrijede slijedeća pravila:

Ukoliko je došlo do promjena u regulaciji prelaska granice u zemlju u koju putujete, uvođenjem samoizolacije ili obaveznih testiranja putovanje se može zamijeniti ili otkazati unutar 3 dana od datuma polaska.

Ukoliko nisu nastupile promjene važne za realizaciju putovanja, destinacija i termin se također mogu zamijeniti bez naknade, ali do 30 dana prije putovanja.

U slučaju da putovanje ne bude moguće realizirati zbog objektivnih okolnosti, vraćamo novac u potpunosti. Za sve ostale okolnosti vrijede Opći uvjeti putovanja agencije Magellan.


Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?

Pojedini polazak se garantira kada to putovanje uplati određen broj putnika. Ukoliko postoje opravdani razlozi tj. nepovoljna           epidemiološka situacija na destinaciji putovanje se može odgoditi tj. prebaciti na drugi datum a putnicima se vraća      kompletan iznos ukoliko im alternativni datum polaska ne odgovara.

               

Koje su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na putovanje ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u   autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke. Putnici koji su uplatili   jednokrevetnu sobu će imati prazno sjedalo na raspolaganju, u slučaju trokrevetne sobe osigurava se također jedno prazno sjedalo. U slučaju potrebe za dodatnom izolacijom putnici se mogu smjestiti na sjedala u zadnja 2 reda koja neće biti u prodaji.


Cijene i uvjeti

U cijenu je uključeno

Povratna zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – Bruxelles/Amsterdam – Zagreb, povratni transfer turističkim autobusom od aerodroma do hotela i nazad, 4 noćenja s doručkom u hotelima na području Bruxellesa i Amsterdama, razgledi prema programu, ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja, pratitelji putovanja iz Hrvatske, osiguranje od profesionalne odgovornosti, organizaciju putovanja, jamčevinu za turističke paket aranžmane i PDV.

U cijenu nije uključeno

Pristojbe zračnih luka Zagreb 1.090 kn (podložne promjenama), boravišna pristojba u hotelu, skretanje s rute, osobni troškovi, sve što nije navedeno pod uključeno u cijenu

Načini plaćanja

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 30% aranžmana. Ostatak se treba uplatiti 30 dana prije početka putovanja. Između početnih 30% i 30 dana prije početka putovanja možete uplaćivati shodno svojim željama i mogućnostima.

Mogućnost plaćanja svim većim kreditnim karticama na rate, molimo kontaktirajte agenciju za detaljnije informacije.

Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.

Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%

Nadoplata za jednokrevetnu sobu

Molimo kontaktirajte agenciju za detaljnije informacije

Popusti

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju 

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju - nema popusta

Imate li pitanje?
Pošaljite upit
Rezerviraj svoje mjesto
Prijavi se za putovanje

Kontakt

Radnim danom
od 08:00 do 16:00 sati

Poštovani,
Zbog trenutne epidemiološke situacije i shodno preporukama, organizirali smo rad od kuće. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj: +385 21 339 025 radnim danom (pon-pet) od 09-13h te putem mail adrese [email protected]

Imate li pitanje za nas?
Molimo unesite ime!
Molimo unesite važeću email adresu!
Molimo unesite poruku!
Opći podaci

OIB: 61505465280 | IBAN: HR0324070001100537264
OTP SWIFT: OTPVHR2X | ID kod: HR-AB-21-060354999