Adventure park "Kožino" – Zadar

Autobusom

Odredište
Hrvatska
Gradovi
Zadar – Kožino
Termin
Termin nije definiran
Prijevoz
Autobus

Plan putovanja: Adventure park "Kožino" – Zadar

Polazak s mjesta dogovora u jutarnjim satima. Ugodna vožnja autobusom visoke turističke klase prema Zadru. Razgledavanje rimske Jadere i njenih znamenitosti: rimski forum – crkva sv. Stošije – sv. Donata – sv. Krševana – zvonik sv. Marije – lučki i kopneni bademi – morske orgulje  – Pozdrav Suncu… Zadar je stoljećima bio glavni grad Dalmacije, a u njemu je napisan prvi hrvatski roman, tiskane prve hrvatske novine i osnovano prvo sveučilište u Hrvata.

Od Zadra samo 5 minuta prema sjeveru, na obali Jadrana, nalazi se malo mjesto Kožino, usred naselja na više hektara prostire se Adventure park. U sjenovitoj borovoj šumi s puno drveća uvijek je ugodna temperatura, zato se ovaj park u bilo koja doba dana isplati posjetiti. Među 100 zabavnih i uzbudljivih žičanih staza, nezaboravno je tirolsko spuštanje – za mnoge najvažniji doživljaj ovog izleta. Tu su i staze raznih vještina i kategorija kao i trampolini, vodeni nogomet… a sve to pod nadzorom stručnih osoba parka. U dogovoreno vrijeme povratak  prema mjestu polaska, uz usputna zaustavljanja prema potrebi. Dolazak pred školu u večernjim satima.

Imate li pitanje?
Pošaljite upit
Rezerviraj svoje mjesto
Prijavi se za putovanje

Kontakt

Radnim danom
od 08:00 do 16:00 sati

Poštovani,
Zbog trenutne epidemiološke situacije i shodno preporukama, organizirali smo rad od kuće. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj: +385 21 339 025 radnim danom (pon-pet) od 09-13h te putem mail adrese [email protected]

Imate li pitanje za nas?
Molimo unesite ime!
Molimo unesite važeću email adresu!
Molimo unesite poruku!
Opći podaci

OIB: 61505465280 | IBAN: HR0324070001100537264
OTP SWIFT: OTPVHR2X | ID kod: HR-AB-21-060354999