Tajland

       Odredište: Tajland
   Trajanje: 11 dana
Prijevoz: avionom

Detaljno o putovanju

1. dan – Zagreb – Doha – Phuket

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva i pol sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Dohu u 10.20 sati na liniji QR216 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 17.40 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Phuket u 20.00 sati na liniji QR842 (Qatar Airways). Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. dan – Phuket

Predviđeni dolazak u zračnu luku Phuket u 6.20 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja viznih i carinskih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te potom organizirani prijevoz do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Noćenje.

3 – 7. dan – Phuket

Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 6 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

8. dan – Phuket – Bangkok

Nakon doručka odjava iz hotela i transfer do zračne luke Phuket. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Bangkok u 12.20 sati na liniji PG276 (Bangkok Airways). Dolazak u Bangkok predviđen je u 13.45 sati. Sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i transfer do hotela u Bangkoku. Prijava i smještaj u hotel. U večernjim satima predlažemo odlazak u u Siam Niramit, folklorni spektakl s večerom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda (uz doplatu). Povratak u hotel i noćenje.

9. dan – Bangkok

Doručak. Odlazak u organizirani razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Zatim plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun – hramu Zore. Po završetku razgleda povratak u hotel i slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. U večernjim satim predlažemo odlazak u shopping do čuvene noćne tržnice Pat Pong u Bangkoku ili posjet nekom od brojnih barova i restorana u središtu grada. Noćenje.

10. dan – Bangkok – Doha

Doručak. Slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku Bangkok. Predlažemo da iskoristite zadnji dan u Bangkoku za kupovinu unikatnih suvenira ili pak ručak u nekom od brojnih tradicionalnih tajlandskih restorana. U poslijepodnevnim satima odlazak prema zračnoj luci Bangkok. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 19.30 sati na liniji QR833 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 22.55 sati po lokalnom vremenu (obroci u zrakoplovu tijekom leta).

11. dan – Doha – Zagreb

Nastavak putovanja iz Dohe prema Zagrebu u 1.20 sati po lokalnom vremenu na liniji QR215 (Qatar Airways). Noćni let s obrocima za vrijeme leta. Dolazak u Zagreb očekuje se u 5.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Cijena uključuje

– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Phuket – Bangkok – Zagreb
– unutarnji let Phuket – Bangkok
– 6 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* na Phuketu
– 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* u Bangkoku
– razgled Bangkoka s uključenim ulaznicama
– lokalnog vodiča na engleskom jeziku
– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
– trošak organizacije putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje

– pristojbe zračnih luka 2.490 kn
– napojnice vodiču i vozaču 20 EUR – plaćanje na licu mjesta
– viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 80 kn)
– dodatne usluge, obroke i izlete
– troškove osobne prirode
– putna osiguranja

POŠALJITE UPIT

Ime i prezime (obvezno)

e-mail (obvezno)

Telefon/mobitel (obvezno)

Poruka